Ik heb fantastisch nieuws!

28 augustus 2024 - Skudeneshavn, Noorwegen

Het is zover!

Mijn boek "Moord op de Oceaan – met een bemanning vol geheimen" wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. Na maanden van schrijven, herschrijven en spanning is het eindelijk zover: mijn verhaal komt tot leven in een echt boek.

Een aantal van jullie heb ik al een persoonlijk mailtje gestuurd maar niet van iedereen heb ik een e-mailadres. Als je het leuk vindt om op de hoogte te worden gebracht van de lancering van deze spannende roman, laat het me dan weten! Stuur een e-mail naar [email protected], en je zult als eerste horen wanneer "Moord op de Oceaan" beschikbaar is.
Wees gerust, je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor deze eenmalige mailing en zal niet worden gedeeld met derden. Het verplicht je verder tot niets!! Zelfs niet tot een aankoop.

Een voorproefje van het verhaal:

Een vriendengroep maakt een zeiltocht van de Azoren naar Nederland. Wat begint als een idyllische tocht neemt al snel een duistere wending wanneer in een heftige storm een bemanningslid overboord slaat. Is het een tragisch ongeluk of schuilt er een sinister geheim achter?

Sarah, vastbesloten om de waarheid te achterhalen, ontrafelt één voor één de verborgen kanten van de andere bemanningsleden. De sfeer aan boord wordt steeds grimmiger. Is één van hen een moordenaar? Zijn ze nog wel veilig op het schip?

Ik hoop dat dit je nieuwsgierig maakt en dat je het boek straks met plezier zult lezen. Als je de promotiemail van Boekscout wilt ontvangen, stuur me dan even een e-mailberichtje met de zin:

"Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing." Je kunt ook aangeven dat je akkoord gaat met de eenmalige mail, geen probleem. Dit is nodig vanwege de spam-wet.

Ik kijk uit naar je reactie.

Hoe gaat het met ons op de Volle Maan?

Naast de bakken met regen en de harde wind, gaat het goed met ons. We zijn inmiddels al aardig gevorderd naar het zuiden en liggen nu in Skudeneshavn. We maken ons op voor de terugreis: 3 dagen en 3 nachten op zee. Sjack is druk bezig met het zetten van de kotterfok en ik heb alle boodschappen in huis gehaald zodat we niet al te moeilijk hoeven doen met eten. Kortom: we komen weer naar huis na een fantastische tijd in Noorwegen.

1. Cynthia & Martin:
    28 augustus 2024
    Je vorige post had je geen spectaculair verhaal, maar stiekem dus wel. Gefeliciteerd met het vinden van een uitgever en natuurlijk gaan we je boek lezen. Stuur maar door die info. Lekker griezelen aan boord!
    Goede overtocht gewenst samen!
  2. Tanya:
    28 augustus 2024
    Hoi Cynthia en Marin, inmiddels heb je je e-mailadres gestuurd dus de mail komt naar je toe. Dank je wel!
  3. René:
    28 augustus 2024
    Wat een PRACHTIG nieuws Tanya. Dit is echt een mooi resultaat. Daar moet op gedronken worden. Klink graag het glas met je.
    Wens jullie verder een prachtige voortzetting van jullie reis.
  4. Jenske en Felix:
    28 augustus 2024
    Dag Tanya, wat een mooi nieuws om mee naar huis te nemen! Veilige terugreis gewenst. We gaan je boek zeker lezen! Hierbij ook mijn mailadres:
    “Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing."
  5. Nicole:
    29 augustus 2024
    Wij wensen jullie een goede, rustige terugreis toe! Tot snel.
  6. Marjolein Schouten:
    30 augustus 2024
    Wat leuk voor je Tanya! Succes nog bij de terugreis!
  7. Truus:
    31 augustus 2024
    Spannend en geweldig leuk nieuws.
    Ik wens jullie een goede en veilige terugreis.
    Tot gauw.
  8. Bini Sanders: